ULTIME CUVINTE CELEBRE II

Dupa ce am sarbatorit sfarsirea iernii cu Ultime cuvinte celebre I, din Ghidul pesimistului, e vremea sa ne binedispunem tot cu Ultime cuvinte celebre, de aceasta data din Ghidul optimistului (Niall Edworthy & Petra Cramsie, editura Nemira):

Dumnezeu ma va ierta. Asta-i meseria lui. (Heinrich Heine, poet german)

Voi auzi in rai. (Ludwig Van Beethoven)

(ca raspuns la o gluma decoltata a medicului sau) Asta a fost buna! Maine i-o voi spune Sfantului Petru. (A. E. Housman, poet englez)

Beti in cinstea mea! (Pablo Picasso)

(inainte de a se ineca, la scufundarea pachebotului Lusitanita, in 1915) De ce sa ma tem de moarte? Ea e cea mai frumoasa aventura a vietii. (Charles Frohman, producator american de spectacole de teatru)

(inainte de a mima un sarut catre calaii ei) Moartea nu inseamna nimic, si nici viata, daca tot a venit vorba. A muri, a dormi, a trece in neant, ce conteaza? Totul e doar o iluzie. (Mata Hari, curtezana si spioana)

(catre calaul sau) Inima sa fie dreapata, caci important nu e unde sta capul. (Sir Walter Raleigh, navigator si om politic renascentist)

O primavara magica!

Reclame

  1. Aceasta îmi place cel mai mult: „Moartea nu inseamna nimic, si nici viata, daca tot a venit vorba, A muri, a dormi, a trece in neant, ce conteaza? Totul e doar o iluzie”, mi se pare foarte profundă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: