MESAJ DIN VIITOR

Abia azi mi-a căzut un ochi peste ziarul din Tabăra din Țara lui Andrei (în care am făcut pe voluntarul timp de 2 săptămâni). Articolul care m-a făcut să zâmbesc este cel în care, invitați să scrie un mesaj copilului care erau la 14 ani, membrii staffului au dat timpul înapoi și și-au spus:

„Îmbracă-te și tu mai frumos la poza de buletin!” (S., 22)

„Love mom. She won’t be around here forever.” (R., 21)

„Lasă-te de fumat. Du-te la un liceu cu profil uman. Încearcă să fii mai serios. Ia chitara de pe șifonier, șterge-o de praf și mai încearcă o dată să înveți să cânți la ea. Nu e greu. Arată-le mai des celor din jurul tău cât de mult îi iubești.” (P., 28)

„Să visezi în culori și să nu lași pe nimeni să aleagă în locul tău. Să chiulești de la ore. Să joci „lapte gros” cu băieții.” (I., 30)

„Să fii mai serios. Să te ții de fotbal. Să-ți ții prietenii aproape. Să ai mai multă încredere în tine. Să nu te îndrăgostești înainte de BAC. Și nu în ultimul rând, să accepți să mergi în tabără.” (M., 27)

..and so on.

„Ascultă rock, mergi la teatru, citește mult, învață să mergi pe bicicletă, apreciază-i pe cei care merită, tunde-te odată scurt!”, asta i-aș spune eu copilului care eram la 14 ani.

Tu ce i-ai spune?

Reclame

  1. CAT DE TARE ! N-am putut sa nu las comment:

    „Sa nu te compari cu nimeni si sa fii convins ca intotdeuna vor urma lucruri mai bune pentru tine.”

    • mmmneata,
      mersi frumos ca pentru cateva clipe mi-ai amintit de oamenii ex.tra.or.di.nari cu care mi-am petrecut vara. din nou. ca a fost al 4-lea an consecutiv.. da, si de ar fii sa ma lege de-un calorifer si sa nu ma hraneasca cu zilele, tot as recomanda si as merge cu toaaata inima in Tabara Tarii lui Andrei. e life changing.. 🙂 pleci iubind. orice buruiana, orice om, orice varf pana atunci de neatins.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: