ACUM CE TREBUIE SĂ FAC? E R R O R

ce faci când se alege praful de tot?

suntem învățați să scriem caligrafic, să nu ne punem coatele pe masă, să spunem „săru-mâna”, să ne pieptănăm, să facem duș des, să ne mai tragem o pereche de șosete iarna, să cedăm locul liber din autobuz oamenilor în vârstă, picilor și celor cu dizabilități, dar și că iubirile din vară sunt cele ce inspiră filmele blockbuster, că visele ți se îndeplinesc, e adevărat că sub o altă formă, dacă muncești mult și dormi din ce în ce mai deloc, că prietenii de lungă cursă sunt rari, că, cel puțin în primă instanță, dă bine să mai mergi la o piesă de teatru sau la filarmonică.

dar ce faci când se alege praful? ce faci? ce? e scris pe undeva că ruinele sunt pasul cel mai important din procesul schimbării. până la un punct, are sens.. ești trist și îți promiți că data viitoare vei reuși. tu, singur. că alegerile tale nu vor mai depinde de ale celorlalți, că îți vei aminti mai des de țelurile alea puține și nobile. bineînțeles, cu speranța puerilă că toate astea te vor duce acolo unde doar cei de pe coperțile cărților nemuritoare ajung.

dar timpul trece odată cu frustrarea, odată cu primul sentiment care nu te-a te lăsat să dormi, gândindu-te la câte ai putea face dacă.., dacă.., dacă..

cum duci mai departe soluția asta minune făcută dintr-un strop de simțământ de pierzanie și zece de gânduri nu neapărat admirabile, cât realizabile prin logica și puterea lor?

când s-au oprit nebunii din scrisul regulilor jocului, la biroul lor din stejar, din camera semiîntunecată din cauza aripilor papagalului ara?

Reclame

  1. Poate asteptarile sunt prea mari uneori :). Nu zic sa nu-ti doresti mai mult, zic doar sa nu te astepti la mai mult din prima :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: